Pieptul de pui se taie cubulete si se prepara dupa preferinte (fiert sau prajit).
Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam funditele.
Le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj, apoi le scurgem si le dam printr-un jet de apa.
Intr-un bol punem funditele, pieptul de pui, boabele de porumb, maioneza si usturoiul tocat (eu de obicei amestec bine usuroiul cu maioneza si apoi adaug peste celelalte ingrediente).
Atentie cand se adauga maioneza, toate ingredientele trebuie sa fie reci.
Este o salata care se poate servi in orice perioada a anului.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii