Pieptul de pui se prajeste pe gratar sau intr-o tigaie fara ulei. Ceapa se taie rondele, ardeiul se curata de seminte si se taie fasii. Ardeiul se pune intr-un bol, se adauga uleiul de masline si 1 lingura de otet, se acopera cu folie transparenta si se lasa la macerat, la frigider, 1 ora si 30 minute. Orezul se pune la fiert in 1/2 l apa, se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba 5-8 minute, la foc domol. Se adauga apoi mazarea, vasul se acopera si se mai lasa inca 10 minute la foc domol, se verifica daca orezul s-a fiert iar apa a fost complet absorbita. Se varsa intr-un vas strecurator, se tine cateva secunde sub jet de apa rece, se lasa la scurs. Intr-un bol se amesteca ca la maioneza, mustarul si uleiul de arahide, turnat putin cate putin. Se adauga 1,5 lingura otet, apoi sare si piper. Se adauga peste ardeiul macerat, orezul, ceapa, puiul taiat cubulete, amestecul de mustar, restul de otet, se amesteca delicat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii