1. Bati ouale cu sare si piper, incorporezi cascavalul ras si prajesti in unt 3 omlete de grosimea unei clatite.Coapte, le tai fasii ( ca taieteii) si le lasi deoparte.
2. Cureti, speli salata si o lasi deoparte.
3. Intre timp faci sosul astfel : amesteci smantana cu mustarul, otetul, uleiul, pui verdeata tocata, potrivesti sare si piper si omogenizezi sosul.
4. Adaugi omleta fasii si sos dupa gust si aduci salata la masa presarata cu verdeata fin tocata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii