Salata cu naut a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * frunze de salata verde
  • * 300g naut (conserva)
  • * 300g ciuperci champignon (conserva)
  • * 1 castravete proaspat
  • * 1 mar acrisor
  • * 2 ardei grasi
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin)
  • * 3 linguri cu apa
  • * 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * 2 linguri smantana
  • * zeama de la o lamaie
  • * 2 linguri otet balsamic alb
  • * 15 masline negre
  • * 1 lingura patrunjel verde tocat
  • * frunze de menta proaspata
  • * sare
  • * piper negru macinat

Mod de preparare

- Frunzele de salata se spala bine, se scurg de apa si se aseaza pe platoul pentru salata. Ciupercile se taie feliute subtiri, nautul se aseaza printre ciuperci pe frunzele de salata.

- Castravetele se taie cubulete si se amesteca cu ardeii grasi taiati feliute subtiri. Marul dat pe razatoarea mare, se aseaza pe platou peste celelalte ingrediente si se stropeste cu zeama de lamaie.

- Intr-un bol se pune un plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin) si 3 linguri cu apa. Se mai adauga in bol smantana, maioneza din usturoi a la Tradaro, otetul balsamic alb, patrunjelul verde tocat marunt, sare, piper negru macinat dupa gust, se amesteca si se rastoarna peste salata.

Se orneaza cu masline, cu frunze de menta proaspata si se serveste dupa ce se lasa circa 1 ora la frigider.

Se pune un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise