Mazarea se fierbe separat;la fel si fasolea.Se fierbe pieptul de pui si, in aceeasi zeama,se fierbe si orezul.Pieptul se taie cubulete si se pune intr-un bol.Se adauga mazarea si fasolea scurse de apa,orezul,sare si piper.Se adauga sosul pregatit din ulei,otet,mustar si patrunjel tocat.Se amesteca totul bine si se orneaza cu felii de rosii si de oua rascoapte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii