Salata cu macris si scoici

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame de macris
  • - 4 rosii
  • - 2 ardei capia copti
  • - tarhon proaspat
  • - 12 scoici
  • - boabe de porumb
  • - zeama de lamaie
  • - faina
  • - ou
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Macrisul se taie fasii.

Rosiile si ardeiul capia se taie feliute.

Tarhonul se toaca marunt.

Scoicile se spala bine, se scoate carnea dintre valve, se da prin faina amestecata cu ou si sare si se prajeste in ulei incins.

Se pun intr-o salatiera, se adauga boabe de porumb si zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise