Spalati toate legumele si verdeturile si scurgeti-le bine.
Rupeti frunzele de iarba grasa.
Adaugati crutoanele.
Taiati rosiile si castavetii cuburi de marime egala cu cea a crutoanelor,iar ceapa pestisorisi.
Tocati multa menta si patrunjel.
Pregatiti marinata din 4 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie, 2 linguri de otet, o jumatate de lingurita de piper,cimbru, sare.
Amestecati toate ingredientele intr-un castron.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii