Gogsarii se taie fideluta, ceapa juliene. Ciupercile taiate marunt, se fierb in apa cu sare si cimbru, 20 minute.
Baitzul: 1 parte otet,4 parti apa,o lingura si jumatate de sare pentru muraturi, boabe de piper, de mustar,de enibahar, 2 foi de dafin,2 linguri miere de albine,2 linguri ulei.
Cand clocoteste baizul, adaugi ceapa pentru a se opari, 1 minut.Scoti ceapa, adaugi gogosarii feliati, pentru 1 minut.Nu le amesteci.In baitzul clocotit adaugi ciupercile pentru 1-2 minute.In borcanele uscate, alternezi straturi de: gogosari,ceapa, ciuperci,pana aproape de umplerea borcanului.Aduci baitzul la fierbere din nou,,apoi umplii borcanele pana acoperi legumele. Capsezi,sterilizezi doar 10 minute, lasi sa se raceasca in cuptor sau invelite in paturi.Este o salata delicioasa si foarte aspectuoasa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii