Fierbem totul individual pieptul de gaina, morcovul,cartofii si oule. Cind sunt gata curatim legumele de coaja si oule . Pe un platou dam prin rozatoare 2morcovi si intindem pe tot platoul tot asa dam prin rozatoare jumatate din cascaval, jumatate din oua si jumatate din cartofi. Si acuma ungem bine cu maioneza si de asupra asezam pieptul de gaina taiat in cuburi foarte mici apoi si sampinioanele tot taiate in cuburi fiarte mici iar de deasupra sampinioanelor nucile dar sa nu fie farimitate foarte tare mai bine le faramitam cu mina.
Apoi iarasi facem straturi : cartofi ramasi, oule ramase un strat de maioneza, cascaval si morcov. Punem salata la rece (frigider) peste noapte ca sa se imbibe. Cind fierbeti gaina punetii sare, piper si o frunza de dafin.
Pofta buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii