Curatam portocalele de coaja, le desfacem in felii si le taiem.
Marul si para le curatam, scoatem cotoarele si le taiem cuburi.
Kiwi le decojim, le taiem bucatele.
Mango il taiem pe jumatate, scoatem samburele, il taiem cuburi si le indepartam de pe coaja.
Intr-un bol amestecam toate fructele pregatite, dar si fructele tropicale fara sirop.
Adaugam esenta de rom, zeama de lamaie, amaretto, amestecam usor si dam salata la frigider pentru o ora.
Intr-un bol punem frisca lichida, smantana, ambele reci de la frigider, zaharul pudra si le mixam pana devin spuma.
Scoatem salata de la frigider, punem in cupe, deasupra dam drumul la o lingura generoasa cu frisca, mai punem un fursec langa si servim.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii