Spalam bine salata si o taiem fasii dar nu foarte subtiri,curatam portocala de coaja si o desfacem in felii iar feliile la taiem pe lung si apoi in 2,3 depinde cat e de mare felia,curatam si spalam bulbi de finocchio si ii taiem in 2 si apoi feliute foarte subtiri,punem totul intr-o salatiera marisoara(sa sa putem mesteca bine) si apoi taiem lamaia in 2 intepam bine cu varful la cutit si stoarcem zeama bine peste salata(eu am folosit doar o jumatate de lamaie,fiecare dupa gustul lui)apoi punem ulei de masline,sare dupa gust si un pic de piper mai mult pentru aspect,sa nu se simta foarte mult.e foarte buna atat cu carne dar mie imi place si asa simpla doar cu paine prajita si atat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii