Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul clocot, apoi se scurg si se baga in apa rece. Avocado se curata cu o lingurita, tot miezul in bucatele mici, mandarinele se feliaza, ceapa curatata se taie julien, se curata primele frunze de la.andiva.
Amestecam usor cartofii cu feliute de oua de prepelita fierte tari si taiate in 4 sau rondele, feliutele de mandarina, ceapa taiata julien, parte mica de mijloc a andivei taiata foarte subtire, sferturi de masline verzi si fileurile de ansoa, scurse de ulei.
Preparam un dresing din uleiul ramas de la fileurile de ansoa cu sucul de lamaie, un strop de peperoncino si un pic de sare si acest dresing il turnam peste salata. Servim salata pe frunzele de andiva oprite.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii