1. Fierbi pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe pachet. Le scurgi in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le lasi sa se raceasca.
2. Intre timp, pentru a obtine sosul, amesteci intr-un robot de bucatarie, pana la omogenizare, patrunjelul, in prealabil spalat si tocat, uleiul de masline, zeama de lamaie, un praf de sare si sosul de soia.
3. Cureti si speli ardeii. Tai branza in cuburi, ardeii in fasii, iar maslinele rondele.
4. Intr-un castron, amesteci macaroanele cu ardeii, maslinele si sosul.
5. Speli frunzele de salata, iar dupa ce s-au scurs, le asezi intr-un bol.
6. Peste ele aranjezi salata cu paste, pe care o decorezi cu frunze de patrunjel.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii