Salata cu fenicul, gref roz si sashimi de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g file de ton proaspat
  • salata verde
  • 1/2 cana fenicul taiat fideluta
  • 1 gref taiat in segmente
  • sucul de la 1/2 gref
  • sucul de la 1 chitra (lime)
  • 1 lingura miere
  • 6 linguri ulei de seminte de struguri (sau ulei de masline)
  • sare si piper

Mod de preparare

-Intr-un bol de salata se combina salata verde, feniculul si segmentele de gref.

-tonul se taie in felii subtiri (cam 1cm grosime) si se adauga la salata

-se face un sos din sucul de gref, chitra si miere amestecand bine si se adauga usor uleiul

-se adauga sosul peste salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise