Fierbeti cartofii cu coaja timp de 15' si taiatii felii. Taiati ardeiul cubulete. Spalati salata, taiati painea cuburi, iar ceapa tocati-o marunt. Se face o vinaigrette cu 3 linguri de ulei,unul de otet,ceapa si sare,se emulsioneaza bine totul. Prajiti pinea cu putin ulei, amestecati cartofii cu salata iar deasupra adagati aceasta vinaigrette!!!
Contine 120 calorii/portie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii