Procedeul cel mai anevoios este cel al decorticarii crevetilor... pe care mai intii eu i-am invirtit intr-o tigaie in care am pus uleiul de masline,cca 1 minut, 1 minut si jumatate. Apoi i-am decorticat, pastrind codita pentru efectul ei decorativ.
Avocado l-am taiat in 2 si l-am facut cuburi, dupa acelasi procedeu ca aici, dupa care am stropit cuburile cu zeama unei lime,spre a nu se oxida. Portocala am curatat-o de coaja si miezul alb, dupa care am scos feliile dintre pielite cu un cutit cu zimtii mici-mici, procedeu pe care l-am facut intiia oara si care, in ciuda faptului ca mi-a parut mereu anevoios si inaccesibil unei diletante ca mine, s-a finalizat cu un mare succes asupra-mi, cu ajutorul acelui cutitas pe care am pus mina intimplator... sau o fi zeul bucatariei la mijloc?:)
Suntem cu treburile aproape gata,mai preparam dressing-ul, din zeama celei de-a doua lime si sare,piper dupa cum ne place. Amestecam usor feliile de portocala cu avocado si decoram cu creveti, asezonam cu dressing-ul si servim!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii