Salata cu creson, pui, mere si nuci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de piept de pui
  • - 2 mere
  • - un pumn de nuca macinata
  • - tarhon
  • - 200 grame de creson
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat cubulete se fierbe in apa cu putin delicat si se lasa la racit.

Merele se taie cubulete

Intr-o salatiera se pun cresonul taiat fasii, pieptul de pui, merele, nuca, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise