Se spala bine salatele, daca se poate se usuca in uscatorul special. Se rade morcovul subtire, se taie ardeiul in fisii cat mai subtiri si se zdrobesc nucile - intre degete, nu se macina ! Se adauga ciupercile intregi. Se adauga incoltiturile. Intr-un borcanel cu capac etans se pun ingredientele sosului si se scutura bine pana se omogenizeaza. Se toarna peste salata si se serveste imediat. (Daca salata e dresata cu sosul mult timp inainte de consumare se innegreste)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii