Într-un castron mare, se amesteca bulgurul si apa
fiarta. Se lasa sa stea 30 de minute la temperatura
camerei. Se scurge bine.
În timp ce se moaie bulgurul, Într-un castron mare
se amesteca sucul de mandarine, coaja de
mandarina, pasta de rosii, melasa de rodii, uleiul si
sarea.
Se adauga in sos bulgurul scurs si se amesteca
usor cu O furculita. Se adauga porumbul, ciresele,
ceapa si alunele, amestecându-se . Se servesc la
temperatura camerei sau de la frigider cu sos Knorr (ardei si verdeturi).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii