Carnea de vaca se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este necesar. Dupa trei ore se adauga ceapa, se mai fierbe o ora, se strecoara supa, se lasa carnea sa se raceasca si se taie julien. Morcovii si telina se fierb si se taie de asemenea julien. Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata si se taie feliute. Mazarea se clateste cu apa. Se amesteca toate componentele si se potriveste gustul cu piper si sare. Se adauga doua treimi din cantitatea de maioneza amestecata cu mustar, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu restul de maioneza.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii