Salata cu bulgarasi de branza si gulii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g branza de vaci
  • 2 linguri branza de burduf
  • 2 oua
  • 1 gulie
  • 3 linguri susan
  • 1 salata verde
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Fierbi ouale tari si apoi le treci sub un jet de apa rece, le cureti si le tai felii.

2. Amesteci cele doua feluri de branza si formezi bulgarasi pe care-i dai la frigider peste 30 de minute.

3. Cureti gulia, o treci pe razatoarea cu ochiuri mari, iar separat rumenesti susanul.

4. Asezi pe un platou frunzele de salata, gulia rasa, decorezi cu bulgarasii de branza dati prin susan, feliile de oua si ceapa tocata. La sfarsit, torni otetul amestecat cu ulei sare si piper si dai salata la rece inainte de a o aduce la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise