1. Fierbi ouale tari si apoi le treci sub un jet de apa rece, le cureti si le tai felii.
2. Amesteci cele doua feluri de branza si formezi bulgarasi pe care-i dai la frigider peste 30 de minute.
3. Cureti gulia, o treci pe razatoarea cu ochiuri mari, iar separat rumenesti susanul.
4. Asezi pe un platou frunzele de salata, gulia rasa, decorezi cu bulgarasii de branza dati prin susan, feliile de oua si ceapa tocata. La sfarsit, torni otetul amestecat cu ulei sare si piper si dai salata la rece inainte de a o aduce la masa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii