Fructul de avocado se taie pe jumatate ( atentie, se desprinde mai greu de pe sambure ), se taie apoi in fasii transversale si se stropeste cu sos vinaigrette - ulei, otet, sare si apa - sau cu zeama da lamaie, pt. a se evita innegrirea lui.
Andivele se desprind frunza cu frunza.
Salata verde se spala bine si se rupe fasii.
Rosiile se feliaza.
Ouale se fierb tari si apoi se feliaza.
Bucatile de crabstick se taie in piese mai mari.
Se face sosul cocktail astfel : se amesteca maioneza cu putin ketchup, coniac ( sau vin rosu),sare, usturoi tocat marunt.
La aranjare se pune salata verde pe mijloc, de jur-imprejur se pune celelalte ingrediente, urmarind sa la aranjam cat mai estetic. Sosul cocktail se pune pe salata. Se decoreaza cu patrujel proaspata tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii