Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita. O lasi apoi sa se scurga intr-o strecuratoare.
Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte,2 galbenusuri crude,uleiul turnat putin cite putin si un praf de sare.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.
Cureti maslinele de simburi si tai feliute cirnatii. Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza,unul de cirnati,al treilea de ceapa cu maioneza,muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.
Decorezi salata cu maioneza, patrunjel verde si fisii de gogosar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii