Cartofii se fierb, se curata si se dau pe razatoarea mare. Sfecla se fierbe sau se coace, se da pe razatoarea mare. Fasolea verde se fierbe si se taie bucatele de 1-2 cm. Varza alba si rosie se da pe razatoare sau se taie fideluta. Telina se rade pe razatoarea mare. Usturoiul se piseaza sau se rade pe razatoarea mic. Din 2 galbenusuri frecate cu ulei se face o maioneza. Se amesteca toate se potriveste de sare si piper, se pune patrunjel tocat fin. Se orneaza cu masline. Se tine la rece inainte de a fi servita.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii