Salata chinezeasca cu portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata chinezeasca mare, rupta in bucatele de marime potrivita
  • 3 portocale curatate, taiate subtire
  • 4 cepe verzi maruntite
  • 4 linguri otet
  • 175 ml ulei de masline extravirgin
  • 1/4 lingurita piper proaspat macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Intr-un shaker sau oala cu capac amestecati bine otetul, uleiul, mierea, sarea, piperul si ceapa verde. Mixati bine ingredientele in repetate randuri.

Puneti frunzele de salata intr-un bol mare, apoi turnati deasupra vinegreta si amestecati pana se incorporeaza ingredientele.

Adaugati feliile de portocala, amestecati si serviti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise