Intai se prepara sosul amestecand cu telul intr-un castron adanc uleiurile, galbenusurile, zeama de lamaie, usturoiul pisat, si mustarul. Separat se desface salata in frunze si se spala bine. Parmezanul se razuieste, salata se taie mai marunt se asaza in castronul in care s-a pregatit deja sosul si se adauga deasupra bucatile de ansoa, parmezanul si crutoanele. Se serveste imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii