Rosiile se taie in felii subtiri.
Branza se taie felii subtiri de cca ½ cm.
Rosiile cherry se lasa intregi si se taie doar cateva in jumatati pentru decor.
Se aseaza pe un platou rosiile, apoi branza Mozzarella.
Se presara cu frunzele de busuioc verde,sare si piper proaspat macinat dupa gust; apoi cu uleiul de masline si otetul balsamic.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Salata caprese sau “ insalata caprese” este o salata specifica regiunii Campania; se mai cunoaste si sub numele de “ insalata tricolore” , asemanatoare culorilor steagului Italiei( verde-alb -rosu).
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii