Fasolea verde, mazarea boabe, morcovii se pun la fiert, in apa cu sare, dupa fierbere, se pun la scurs si racit.
Intr-o salatiera se pune, in straturi alternative, fasole verde, morcov taiat felii, mazare, se adauga rosiile taiate felii, castravetii taiati felii subtiri (inainte de a fi taiati se taie pe jumatate si se preseaza pentru a se scurge de zeama), bastonase sau cubulete.
Se prepara un sos din zeama de lamaie, ulei, sare, piper, se pune peste ingrediente, se amesteca usor, se asezoneaza dupa gust.
Se pune pe pe un platou, se orneaza cu frunze de menta tocate marunt.
Daca folositi fasolea verde si mazarea congelate, timpul de preparare al salatei se reduce la jumatate.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii