Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.
Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii