Ingrediente
500 gr cartofi noi, spalati, 1 cub concentrat de supa de legume, 2 linguri otet balsamic, 1 lingurita ulei de masline, 1 lingurita miere, 1 lingurita sare, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 1 ceapa rosie, curatata si tocata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/
jsabrina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010
O alegere buna si rapida !
elenita (Chef de cuisine) , 18 martie 2010
arata bine cred ca sunt si deliciosi
licu pop (Chef de cuisine) , 18 martie 2010
O reteta rapida si foarte gustoasa.