Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 iulie 2011
Ingrediente
500g cartofi noi injumatatiti, 2 linguri ulei masline, 2 cepe rosii taiate in 6, 4 felii sunca taiata bucati mari, 140g ciuperci feliate, O lingura mustar boabe, O lingura otet din vin rosu, 100g frunze baby spanac, 85g branza cremoasa de mucegai
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 220 grade. Se asaza cartofii intr-o tava si se freaca cu o lingura de ulei si putina sare. Se coc 20 de minute, apoi se adauga bucatile de ceapa si se amesteca bine. Se mai lasa la cuptor inca 20 de minute pana ce cartofii capata o culoare aurie iar ceapa se inmoaie si se caramelizeaza. Verificati des sa nu se arda. Se scot si se lasa sa se racoreasca.
Se incinge o tigaie si se soteaza sunca pana devine crocanta. Se adauga ciupercile si se lasa 5 minute pana se inmoaie.
Se prepara sosul. Se amesteca un strop de apa cu mustarul, otetul si lingura de ulei. Se pune intr-un bol mare cartofii, ceapa, sunca, ciupercile, spanacul si se toarna sosul. Se presara branza. Puteti sa scoateti ceapa caramelizata prea tare (arsa) si sa puneti o ceapa rosie taiata felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi noi cu baby spanac si sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011
Minunata reteta si imagini.