Asezati feliile de prosciutto pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasati la cuptor (190 grade) pentru 10 minute. Dupa aceea, asezati peste feliile de prosciutto, pe un singur strat, varza de Bruxelles taiata in jumatati si introduceti din nou la cuptor pentru 15 minute. La final asezati peste si feliile de mar si mai lasati la cuptor 10 minute.
Pregatiti un bol in care aruncati toate ingredientele, condimentati cu sare de mare, piper, ulei de masline si otet din vin rosu, dupa gust. La final adaugati parmezanul ras.
Eu am servit aceasta salata cu un vin rose demisec.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii