Taie pesele in bucati potrivite si asaza-l intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu,avand grija ca aceasta sa fie destul de mare,ca sa poti acoperi pestele.
Adauga ciupercile,morcovii,fasolea si ceapa taiata in sferturi.
Aduga zaharul,margarina,ici-colo,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.
Acopera folia si da la cuptor,la foc potrivit,20 minute.
SUGESTIE:Daca preferi pestele oceanic,prajeste-l inainte in putina margarina.Nu v-a mai fi atat de fad.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii