Se incinge uleiul intr-o tigaie, se caleste ceapa, apoi se adauga usturoiul pisat, sare si piper si se amestace din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ardei rosu taiat marunt, rosiile decojite si taiate, cubulete de dovlecel tanar si cateva buchetele de brocoli. Se stropeste cu 2 linguri de vin rosu, suc de la o portocala, iar ca sa nu se arda se toarna si 2 linguri de ulei de masline.
Se lasa la foc mic 10-15 minute, amestecandu-se din cand in cand.
La final se adauga condimente si mustar dulce si se mai lasa 3-4 minute pe foc.
Aceasta salata se serveste doar calda.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii