1. Speli carnea, o tai bucati subtiri pe care le presari cu sare, piper si imbru si le frigi pe gratarul incins.
2. Tai feliile de paine bucatele si le prajesti intr-o tava, la cuptor 10 minute.
3. Speli salata, o lasi sa se scurga , apoi o rupi in bucatele cat mai ari si o asezi pe o farfurie. Scurgi fileurile de ansoa de uleiul din conserva si le adaugi peste salata verde.
4. Tai carnea de pui fripta fasii si o adaugi in salata inpreuna cu maioneza si crutoanele.
5. Torni uleiul de masline, otetul de vin, pui sare si piper dupa gust si presari cacavalul ras.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii