Se taie salata foarte fin, se taie sunca de curcan si baconul in fasii de 1 cm, se taie ardeii fin si se amesteca, se curate si se taie in cubulete portocala si grepfruitul, se taie ceapa in diagonal firului, se taie castravetele julien si se amesteca bine, dupa care se adauga branza taiata cubelete. Separat se va pregatii dressingul din ulei de masline si acetto balsamico, in acelas timp vor modela trandafirasi din sunca padurea neagra dupa care vom adauga dressingul peste salata noastra, saram si piperam.
Pofta Buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii