Legumele se curată, se spală şi se fierb împreună cu carnea. Cartofii se pun în vasul de gătit întregi deoarece fierb mai repede, iar morcovul, albitura şi ţelina se taie bucăţi. Carnea se spală, se scurge de apă şi se taie bucăţi mici. Se toarnă apă până la jumătatea vasului, urmând să mai completaţi pe parcursul fierberii. Programaţi 15 minute BOIL, după care fixaţi 40 de minute STEW.
După terminarea programului, legumele şi carnea se scot, se scurg de apă şi se lasă la răcit. Eu obişnuiesc să dau legumele pe razătoarea mare, se adaugă murăturile tocate, carnea tăiată mărunt.
Se pun într-un castron și se amestecă cu mazărea, maioneza, muștarul, sarea, cimbrul și piperul, după gust.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii