Se fierb toate legumele separat,le lasam sa se raceasca. Se fierbe si pieptul de pui,il lasam la racit.Pieptul de pui prin fierbere,i se reduce cantitatea.Se toaca toate legumele(morcov,cartofi,pastarnac,patrunjel),plus pieptul de pui,le punem pe toate intr-un lighean.Punem si mazarea,condimentele sarea,piperul,mustarul,le amestecam bine.Dupa ce am tocat si castravetii murati si i-am stors in mana pentru a elimina toata zeama,(eu personal toc intai castravetii si ii las intr-o strecuratoare,pana ce termin toate legumele de tocat)ii adaugam peste celelalte ingrediente.Punem maioneza,gustam sa vedem daca este destul de sarata,daca nu mai punem sare,sau ce mai este nevoie,dupa gustul fiecaruia.Dupa ce am terminat cu tocatul ingredientelor trecem la montarea si finisarea salatei.Vom pune gogosar taiat subtire si masline negre.Albusul tocat marunt,este ca o zapada de Craciun.Daca vi se pare foarte mare, cantitatea de legume sa stiti ca am facut doua platouri plus un castron cu salata,la toata cantitatea, mai sus mentionata.Noua ne place salata de beouf, cu multa carne de pui.Va doresc pofta mare !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii