Se fierb toate legumele separat,le lasam sa se raceasca. Se fierbe si pieptul de pui,il lasam la racit.Pieptul de pui prin fierbere,i se reduce cantitatea.Se toaca toate legumele(morcov,cartofi,pastarnac,patrunjel),plus pieptul de pui,le punem pe toate intr-un lighean.Punem si mazarea,condimentele sarea,piperul,mustarul,le amestecam bine.Dupa ce am tocat si castravetii murati si i-am stors in mana pentru a elimina toata zeama,(eu personal toc intai castravetii si ii las intr-o strecuratoare,pana ce termin toate legumele de tocat)ii adaugam peste celelalte ingrediente.Punem maioneza,gustam sa vedem daca este destul de sarata,daca nu mai punem sare,sau ce mai este nevoie,dupa gustul fiecaruia.Dupa ce am terminat cu tocatul ingredientelor trecem la montarea si finisarea salatei.Vom pune gogosar taiat subtire si masline negre.Albusul tocat marunt,este ca o zapada de Craciun.Daca vi se pare foarte mare, cantitatea de legume sa stiti ca am facut doua platouri plus un castron cu salata,la toata cantitatea, mai sus mentionata.Noua ne place salata de beouf, cu multa carne de pui.Va doresc pofta mare !!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii