Pieptul de pasare se pune intr-o oala cu apa cu un praf de sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Separat morcovul, cartofii si ciupercile se pun si ele la fiert cu putina sare. Fierbem si 2 oua pentru maioneza. Dupa ce sau fiert legumele dar si pieptul de pui se taie bucati mici. Castravetii si gogosari murati se taie si ei bucati si se amesteca cu legumele si carnea. Maioneza se prepara din doua galbenusuri de ou fierte si doua crude, ulei si putina zeama de lamaie sau putin mustar. Se amesteca toate ingredientele cu trei sferturi din maioneza se pun pe un platou sau farfurie. Se orneaza cu maioneza ramasa gogosar murat, masline si albusul de ou fiert.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii