Compozitia:
Se fierb cartofii,morcovii si telina.Separat se fierbe pieptul de pui,dupa ce au fiert se taie cat mai maruntel toate ingredientele.Se adauga mazarea,maslinele, maioneza.
Se opreste maioneza pentru ornat.
Maioneza:
Se fierb 2 oua(tari),apoi se separa albusul de galbenus,cele 2 galbenuse se amesteca cu galbenusul crud,1 lingurita mustar(lamaie) si trebuie amestecat intr-un singur sens pentru a preveni taierea maionezei,apoi se adauga ulei pana devine o crema consistenta.Se adauga sare, piper dupa gust.
Pofta buna !
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii