Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert,sare si ulei(uleiul se adauga cate putin).
Dupa ce se racesc carnea si legumele le tocati cubulete,adaugati si acritura ,1-2 de mustar si o parte de maioneza,sare daca mai este nevoie si amestecati pana se omogenizeaza totul.Ornati dupa cum va place sau in functie de anotimp.Eu fierb un ou in plus si fac un om de zapada sau un pui,iar albusulfiert de la oul pe care il folosesc la maioneza il toc marunt si il pun deasupra. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii