Spalati buretii de 3-4 ori si taiati-i felii subtiri. Fierbeti separat ficatul de vita, raciti-l si apoi taiati-l in felii subtiri. Taiati ceapa fideluta si amestecati-o cu uleiul de masline. Curatati castravetii de coaja si taiati-i in bucatele mici. Taiati ouale in bucatele cat mai mici. Amestecati ingredientele, adaugati piper si sare dupa gust si jumatate din cantiatea de maioneza. Asezonati salata cu maioneza ramasa. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii