Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Se fierb 12-15 minute de când începe apa să clocotească.
Se scot într-o strecurătoare și se lasă la răcit.
Între timp tăiem ceapa fideluță, se presară puțină sare, se freacă bine, apoi se stoarce.
Parizerul se taie feliuțe subțiri, apoi bețișoare.
Castraveciorii se taie rondele - în cazul în care sunt mai mari se taie mai întâi în două pe lungime.
Mărul se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi.
Se taie cubulețe și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie.
Într-un castron amestecăm cartofii cu ceapa, castraveciorii, parizerul și mărul.
Adăugăm oțetul de mere diluat cu 2 linguri apă, muștarul, maioneza și mărarul.
Amestecăm ușor.
Se dă la rece până la servire.
Poftă bună!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii