Se curata fructul de avocado de coaja si se elimina samburele. Se paseaza cu o furculita sau cu ce va este mai usor. Se adauga sare, zeama de lamaie si piper alb macinat si uleiul de masline extravirgin.
Se amesteca totul pana cand se omogenizeza, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, mararul si busuiocul.
Se amesteca in continuare. La final se mai pune sare si zeama de lamaie dupa gust.
Se lasa la frigider cca 1h dupa care se serveste ca gustare pe paine proaspat prajita.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii