Zarzavatul il curatam si il punem la fiert.
Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa.
Conserva de peste se desface si se pune la scurs bine de tot, intr-o strecuratoare.
Cartofii fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete, intr-un bol mai incapator.
Taiem cuburi si marul bine spalat.
Curatam ceapa rosie si o taiem julien, morcovii bucatele mici si patrunjelul il tocam marunt.
Le punem pe toate peste cartofi si mar in bol.
Adaugam castravetii taiati marunt, usturoiul dat pe razatoare si 2 oua fierte tocate marunt.
La sfarsit, adaugam tonul bine scurs si mararul verde tocat.
Preparam dressingul amestecand ingredientele mentionate mai sus, pentru el.
Amestecam in bol cu grija sa nu sfaramam ouale, gustam si adaugam sare sau piper, daca este cazul.
Ornam salata dupa preferinta si o dam la rece 3-4 ore.
Dupa ce am gustat din ea, ce a mai ramas am pus-o in alt bol cu salata verde creata si cateva boabe de porumb...
Pofta mare sa aveti ! E delicioasa !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii