Rosiile se taie felii si se aranjeaza pe un platou mare. Feliile de ansoa se clatesc cu apa si se asaza peste feliile de rosii. Ardeii taiati fasii subtiri, ceapa rondele si maslinele se aranjeaza deasupra subtiri. Impreuna cu maslinile se asaza si ele pe plator. Ridichiile si ouale se taie in opt si se asaza decorativ peste restul ingredientelor, deja aranjate. Patrunjelul se taie foarte marunt. Impreuna cu otetul si condimentele se prepara un sos picant de salata, la care ulterior se aduga si ulei. Sosul se va turna peste salata doar cu putin timp inainte de a fi servita. Se poate servi cu bagheta calda. De asemenea ea poate fi o garnitura excelenta la un piure de morcovi sau la raghinare marinata, ori la un file de ton pe gratar.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii