Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire putin cate putin.
Varza o taiem julien subtire sau o dam pe razatoare , o saram si apoi o amestecam putin sa se omogenizeze.
Lasam varza asa vreo 15 minute, apoi o stoarcem bine in pumni, o punem intr-un bol in care o vom amesteca cu sosul. Smantana cu maioneza, cu mararul tocat marunt si zeama de lamaie este sosulpe care il amestecam cu varza taiata. Dupa ce s-a omogenizat asezonam daca mai este cazul si salata noastra e gata.
Sa nu uitati sa lasati cateva ore alata la frigider, inainte de a o servi.
Daca aveti si paine moale scoasa din cuptor, va puteti declara fericiti...Sau poate rosii proaspete din gradina.....
Daca nu doriti sa puneti smantana , atunci alegeti varianta cu iaurt sau lapte batut si atunci nu mai adaugati nici zeama de lamaie.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/08/salata-aperitiv-de-varza.html
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii