Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Salata aperitiv cu trufe de branza

Ingrediente

  • 500 gr valeriana
  • 400 gr branza feta
  • 4 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lamaie
  • 150 gr pastrama afumata
  • 2 oua
  • 2 castraveti
  • 1 un morcov
  • 1 ceasca miez de nuca prajit
  • 1 lingurita susan negru
  • Boia dulce
  • Sare,piper
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante.

Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste omleta pe ambele parti.

Se lasa omleta la racit, dupa care se taie fasii de marimea unor taietei.

Se spala valeriana si se lasa la scurs. Se curata morcovul si se da pe razatoarea mare.

Se spala castravetii, se taie in doua, se indeparteaza miezul, apoi se taie.

Se amesteca branza feta cu doua linguri de smantana, coaja rasa de la o lamaie si piper.

Se formeaza trufe din compozitia de branza in mijlocul carora se pune miez de nuca si apoi se tavalesc prin boia dulce.

Intr-un borcan amestecam smantana ramasa cu mustarul, zeama de la jumatate de lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Amstecam valeriana, morcovul razuit, castravetele, omleta si pastrama.

Punem salata pe platoul de servire, ornam cu trufe de branza si turnam deasupra sosul de smantana si mustar, iar la final se presara susan negru.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise