Ceapa taiata fideluta mica si morcovii dati pe razatoarea mare se calesc in ulei, apoi se adauga pe rand, amestecand continuu, pana isi schimba culoarea, ardeii taiati fideluta mica si se adauga gogonelele taiate cubulete ca la salata boeuf.
Se omogenizeaza compozitia adaugand sare, piper, miere si otetul.
Se fierbe 15 min. si se adauga mustarul amestecand in continuu 5 min.( altfel se branzeste compozitia).
Se aseaza in borcane fierbinti (proaspat scoase din cuptor), se leaga si se acopera cu o patura.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii