Se spala bine andivele si se rupe fiecare foita in bucatele mici (a se evita maruntire prin taiere pentru riscul de a devenii amare). Se stropesc cu un varf de sare si cateva picaturi de otet si se amesteca putin pentru omogenizare. Se lasa in asteptare.
In paralel, cele trei linguri cu varf de mustar se mixeaza bine se adauga progresiv uleiul pana se obtine o maioneza. La maioneza se poate adauga un galbenus de ou care o face si mai gustoasa.
Peste andivele, care intre timp au devenit mai putin aspre, se toarna maioneza de mustar si se presara frunzele de menta rupte in bucati mari.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii