1, Spalam bine orezul si il punem la fiert in 500ml de apa, apoi il scurgem bine si il clatim in apa rece. Separat scurgem tonul si porumbul de sucul din conserva, curatam ardeiul si il taiem patratele.
2. Taiem fructele de avocado, inlaturam samburii, scoatem miezul si le il taiem felii subtiri pe care le stropim cu zeama de la lamaie.
3. Intr-un bol amestecam orezul racit, porumbul, tonul, ardeiul si feliile de avocado.
4. Preparam un sos din ulei, otet, sare si piper, apoi turnam peste ingredientele din bol si le amestecam bine.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii